I. KŪRYBA # KITŲ AUTORIŲ P. <99> „STRĖLĖ“ FANTASTINĖ APYSAKA „PASKUTINIS SUSITIKIMAS“ VI DALIS TIES RIBA # 2022-06-04

I. KŪRYBA

KITŲ AUTORIŲ

99

FANTASTINĖ APYSAKA

„STRĖLĖ“,  WWW.DIRST.LT                                      

2022-06-04

PASKUTINIS SUSITIKIMAS  VI

TIES RIBA

2013-jų ruduo.

Lėktuvas vis dar skrido virš Atlanto vandenyno, kuris, kaip atrodė, buvo beribis. O Rugilę, snaudžiusią patogiame krėsle, neapleido prisiminimų srautai. „Jie tikrai sužinos apie mano žūtį ir kuriam laikui nurims,“ – mąstė ji.

Viešpatie, kaip greitai bėga laikas! Tada, prieš penkerius metus, 2008-siais, be vargo įsidarbino Kanados slaptojoje tarnyboje, o josios legenda nesukėlė jokių įtarimų.

Slaptoji tarnyba glaudžiai bendradarbiavo su „Medūza Gorgone“- itin slapta organizacija, surengusia daugelio žmonių, aktyviai pasisakiusių prieš įsigalėjimą visko, kas turi būt svetima normaliam žmogui, dingimą be žinios.

Pirmtakams ta superslaptoji „Medūza Gorgonė“ buvo seniai žinoma. Kaip ir tai, jog tų be žinios dingusių žmonių kaulai tapo jiems „paminklais“, pasilikusiais gretimos Aliaskos kalnų tarpekliuose.

Bet Rugilė, t.y. Kanados slaptosios tarnybos tarnautoja Džesika Tailer, gaudavo vis naujų žinių apie „Medūzos Gorgonės“ agentų ryšius su įtakingais pasaulio politikais. Apie pastarosios ateities planus. Apie poveikio visuomeninei nuomonei technologijas, be kurių netaptų įmanomi tokie greiti ištisų masių pasaulėžiūros lūžiai.

„Žemiečiams yra būdinga lengvai pasiduoti informacinių srautų įtakai“ – tvirtino Amazonė Rugilė savo išvadose.

Tarnyboje Džesika Tailer buvo vertinama. Tai padėjo jai kilti karjeros laiptais. Vis dėlto ji buvo itin gerai paruošta, tad puikiai mokėjo pateikti save kaip liberalizmo apologetų „naujosios pasaulinės tvarkos“ šalininkę bei sargybinę.

Bet 2011-aisiais pakvipo žlugimu, nes…ir šaltoji širdis neprilygsta akmeniui.

(B. d.)

Related posts