I. KŪRYBA # KITŲ AUTORIŲ P. <100> „STRĖLĖ“ FANTASTINĖ APYSAKA „PASKUTINIS SUSITIKIMAS“ VII DALIS NEMATOMAS FRONTAS # 2022-06-06

I. KŪRYBA

KITŲ AUTORIŲ

100

FANTASTINĖ APYSAKA

„STRĖLĖ“,  WWW.DIRST.LT                                      

2022-06-06

PASKUTINIS SUSITIKIMAS  VII

NEMATOMAS FRONTAS

2013-jų ruduo.

Orlaivis tęsė skrydį, o Rugilės nepaliko prisiminimai ir prieštaringi jausmai.

Po dviejų dienų ji turi palikti šią laukinę planetą. Vien nuo minties apie tai tapdavo džiugu.

Bet, iš kitos pusės, per penkerius metus (nuo 2008 – ųjų iki 2013-ųjų) ji suspėjo priprasti prie Žemės ir žemiečių. Tad vakarykštė mokinė Elza Stroganova neišėjo jai iš galvos. „Kokia garbinga, nuostabi mergina! Tarsi Pirmtakė, o ne žemietė,“ – mąstė Rugilė.

Prisiminimai ją nubloškė į 2011-sius metus.

Tada ji, kaip kanadietė Džesika Tailer, jau trejus metus sėkmingai darbavosi vienoje iš Kanados specialiųjų tarnybų. Pagal veiklos pobūdį jai teko bendradarbiauti ir su „Medūza Gorgone“. Per trejus metus ji gavo bei perdavė į Pirmtakų Planetą daugybę svarbios informacijos.

Su ja mėgino užmegzti santykius „Medūzos“ agentas Nikas. „Džesika, aš noriu pakviesti jus pavakarieniauti kartu“ – bukai kartodavo jis vis tą pačią banalią frazę, vos tik jie susitikdavo tarnyboje.

Rugilė – Amazonė, ir vyrai jai – „silpnoji lytis“. Be to, ir operatyvinės Amazonės misija neleidžia tokio pobūdžio santykių, išskyrus operatyvinės būtinybės situacijas.

Tokia būtinybė pribrendo. Vienoje Kanados provincijoje gyveno ir dirbo žurnalistas Pitas B. Jis rašė daugybę straipsnių, taip pat ir prieš „liberaliųjų naujovių“, kurios negali būti suderinamos su žmogiškąja prigimtimi, įsigalėjimą.

(B. d.)

Related posts