I.: PRAKTINĖS ŽINIOS / SVEIKATA # ROMUALDO ČERNECKIO P. <1395> DIRST: KAIP PALAIKYTI TVIRTĄ KŪNĄ BE INTENSYVAUS SPORTO  III # 2022-06-11

I.: PRAKTINĖS ŽINIOS / SVEIKATA

ROMUALDO ČERNECKIO

1395

DIRST: KAIP PALAIKYTI TVIRTĄ KŪNĄ BE INTENSYVAUS SPORTO  III

2022-06-11

ŠALTINIS:

2022 METŲ KALENDORIUS

Venkite streso

Be daugybės kitų neigiamų pasekmių, stresas skatina hormono kortizolio išsiskyrimą. Kortizolis ardo raumenis ir skatina riebalų kaupimąsi. Be abejo, visiškai gyventi be streso, ko gero, neįmanoma, tačiau visuomet galite pasirinkti, kaip į jį reaguosite ir kaip su juo kovosite. Išmokite keletą streso valdymo, atsipalaidavimo, meditacijos technikų. Pasirinkite, kad į stresą reaguosite, kaip į jėgas sutelkiantį veiksnį, o ne nervų sistemą alinantį nerimą. Susiraskite mėgstamą veiklą, kuri padėtų atsipalaiduoti ir atkurti teigiamų emocijų balansą.

Protingai rinkitės maisto papildus

Sportuojantiems ir norintiems suformuti raumenis žmonėms reikalingas papildomas maistinių medžiagų kiekis, nes vien tik su maistu reikalingą maistinių medžiagų kiekį gauti gali būti sudėtinga. Tyrimai rodo, kad maisto papildų (vitaminų, mineralų, aminorūgščių) vartojimas ne tik papildo organizmą reikalingomis maistinėmis medžiagomis, bet ir padeda geriau įsisavinti maisto medžiagas, gaunamas su maistu.

Related posts