I. PRAKTINĖS ŽINIOS # ROMUALDO ČERNECKIO P. <1409> DIRST: NETRADICINIS UŽUOLAIDŲ PANAUDOJIMAS INTERJERE  II # 2022-06-13

I. PRAKTINĖS ŽINIOS

ROMUALDO ČERNECKIO

1409

DIRST: NETRADICINIS UŽUOLAIDŲ PANAUDOJIMAS INTERJERE  II

2022-06-13

ŠALTINIS:

2022 METŲ KALENDORIUS

Nebūtina pridengti viso kambario, šį interjero elementą galite panaudoti ir vietoje spintelių durų, taip uždengdami įvairius produktus, drabužių kabyklą. Tai sprendimas, kuriuo vonios kambariui arba prieškambariui galima suteikti gyvumo ir tvarkos.

Paryškinkite meno kūrinius. Užuolaidos, kurios pasiūtos iš brangaus audinio, gali tapti meno kūrinių užsklanda. Tokiu atveju galite pritvirtinti karnizą ant sienos, o ant jo vieną ar kelias užuolaidas, kurias atskleidus būtų matomas paveikslas ar kitas meno kūrinys.

Tokį variantą reikėtų rinktis meno mėgėjams, kolekcionuojantiems įvairius dailės kūrinius ar kitus eksponatus. Šiai paskirčiai geriausiai tiks tankūs tamsūs audiniai. Taip panaudoję užuolaidas galėsite sukurti vos ne muziejaus patirtį savo svečiams!

Šiuo metu žaliuzės ir roletai yra vieni populiariausių langų uždangų, tačiau užuolaidų tikrai nereikėtų atsisakyti. Pasitelkus fantaziją ir netradicinio jų panaudojimo galimybes namus galima paversti itin dinamiškais, išskirtinias ir jaukiais.

Related posts