I.: PRAKTINĖS ŽINIOS # ROMUALDO ČERNECKIO P. <1439> DIRST: PATALYNĖS SPALVA IR NUOTAIKA # 2022-06-18

I.: PRAKTINĖS ŽINIOS

ROMUALDO ČERNECKIO

1439

DIRST: PATALYNĖS SPALVA IR NUOTAIKA  

2022 – 06 – 18

ŠALTINIS:

2022 METŲ KALENDORIUS

Tikriausiai ryte esate ne kartą išlipę iš lovos ne ta koja. Vos prabudote – o nuotaikos jau nėra. Nors ir keista, bet dėl tokių permainų gali būti kalta netinkama patalynės spalva.

Jei jūsų patalynė – violetinė, pasirinkote pačią paslaptingiausią spalvą: ji daugelio žmonių psichiką veikia skirtingai, taigi galite tapti šiek tiek neprognozuojami.

Ramios, nuosaikios patalynės spalvos suteikia šeimos santykiams pastovumo ir harmonijos. Tokia patalynė gali būti marginta klasikiniais ornamentais: languota, dryžuota, gobeleno raštų imitacijos.

Jei gyvenime trūksta nuotykių ir aštrių pojūčių, rinkitės ryškiais raštais ar stambiomis gėlėmis margintą patalynę.

Stilingumo ir išskirtinumo suteiks juodi ar tamsiai mėlyni patalai, ypač jei jie bus šilkiniai ar bent turės šilko blizgesį. Jie leis pasijusti ypatingai, suteiks gyvenimui adrenalino. Tiesa, kad lova neatrodytų pernelyg niūriai ir tamsiai, dizaineriai rekomenduoja ją pagyvinti ryškių kontrastuojančių spalvų detalėmis.

Meilės nuotykių ieškantiesiems  geriausia rinktis šiltų tonų siuvinėtus gėlėtus arba lašuotus audinius.

Nuolat skubančių, daug dirbančių žmonių būseną šiek tiek harmonizuos ir su jų natūra nesikirs patalynė, marginta stambių gėlių arba geoetrinių raštų ornamentais.

Related posts