I. PRAKTINĖS ŽINIOS # ROMUALDO ČERNECKIO P.<1735> DIRST: INTRAVERTAI IV # 2022-08-06

I. PRAKTINĖS ŽINIOS

ROMUALDO ČERNECKIO

1735

DIRST: INTRAVERTAI  IV

2022-08-06

ŠALTINIS:

2022 METŲ KALENDORIUS

INTRAVERTAI: KUO SIKRIASI NUO EKSTRAVERTŲ IV

* Jie mėgaujasi ramiais vakarais. Intravertai galėtų eiti su draugais į miestą, vakarėlį ar pavakarieniauti, tačiau jie visada teiks pirmenybę buvimui namie net ir penktadienio vakarą ir išvengti didelių minių.

* Jie nesimėgauja buvimu dėmesio centre. Daugumai intravertų nepatinka būti dėmesio centre. Intravertams patinka klausytis kitų, bet tai nereiškia, kad jie neturi nuomonės, tiesiog kartais sunku sklandžiai dėstyti mintis žodžiu, kai yra stiprūs išoriniai dirgikliai.

* Jiems nebūtinai bus linksma vakarėlyje. Net jei vakarėlio metu daugumai linksma, intravertas nebūtinai ten jausis gerai. Tai nereiškia, kad jie nėra linksmi ir nesimėgauja kitų žmonių draugija, tačiau jiems sunku būti savimi didelių žmonių grupėse.

* Jiems nepatinka kalbėti apie save. Pirmiausia jie teikia pirmenybę pažinti kitą žmogų. Jie dažnai turi ką pasakyti vykstant pokalbiui, tačiau kartais suabejoja, ar tai duos kokios nors vertės.

* Jie nuoširdžiai domisi kitais žmonėmis. Intravertai mėgsta kurti nuoširdžius ir tikrus santykius. Jie mėgaujasi galimybe pažinti įdomius žmones ir siekia išklausyti viską, ką jie turi pasakyti.

* Jiems geriau sekasi dirbti mažose grupėse. Intravertams tokiomis sąlygomis sekasi kur kas geriau.

(B. d.)

Related posts