PASAULIS: APŽVALGOS / POLITIKA # ANDRIAUS ŠIMKAUS PUSLAPIS <24> NETIKĖTI JAV PREZIDENTO RINKIMŲ VIRAŽAI # 2020 – 11 – 11

PASAULIS: APŽVALGOS / POLITIKA

ANDRIAUS ŠIMKAUS

24

Netikėti JAV prezidento rinkimų viražai

ANDRIUS ŠIMKUS, www.dirst.lt

2020 – 11 – 11

Skubi naujiena!

Lapkričio 11 d. JAV nacionalinės gvardijos balsų perskaičiavimo padaliniai patvirtino D. Trump’o pergalę.

Lapkričio 08d. ryte atskleista, kad siekiant užkirsti sukčiavimą rinkimuose oficialūs JAV biuleteniai buvo pažymėti nematomu, nesuklastotinu kodu ir užregistruoti kvantinio kompiuterio sitemoje (Quantumblock-chain system), o balsų perskaičiaviamą užtikrino JAV Nacionalinės gvardijos balsų skaičiavimo padaliniai.

Teigiama, kad penkiose valstijose su lazeriniais skaitytuvais patikrinta 14 milijonų biuletenių, iš kurių 78 proc. buvo negaliojantys, kadangi ant jų nebuvo vandens ženklo. Negaliojantys biuleteniai 100 proc. – už kandidatą į JAV prezidentus Biden’ą. Preliminarūs testai rodo, kad remiantis vandenženkliais pažymėtais biuleteniais, įvestais į kvantinį kompiuterį, D. Trump’as laimėjo pakartotinius rinkimus su daugiau nei 80 proc. teisėtų balsų.

Patvirtinta, kad už D Trump’ą balsavo 73.5 mln., o už J. Biden’ą – 25.9 mln. balsų, neįskaitant tų, kurie atmesti ir neįskaityti už D. Trump’ą per pirminį balsų skaičiavimą.

Elitiniai Naciaonalinės gvardijos specialistai su infraraudonaisiais spinduliais biuletenius nuskaitančia įranga buvo dislokuoti dvylikoje – Alabamos, Arizonos, Pensilvanijos, Kolorado, Teksaso, Viskonsino, Tenesio, Vašingtono, Virdžinijos, Delavero, Ilinojaus ir Kentukio – valstijų.

ŠALTINIS

2020 12 14 – balsuos JAV prezidento rinkimuose patvirtinti rinkikai.

2021 01 03 – bus skelbiami galutiniai JAV prezidento rinkimų rezultatai.

Nekantriai lauksime.

Likime ramūs ir sveiki,

Andrius

 

 

Related posts