I. KŪRYBA # KITŲ AUTORIŲ P.<135> „STRĖLĖ“ FANTASTINĖ APYSAKA „TEBŪNIE ŠVIESA TUNELIO TAMSOJE!“ II PER KANČIAS # 2022-07-31

I. KŪRYBA

KITŲ AUTORIŲ

135

FANTASTINĖ APYSAKA

„STRĖLĖ“,  WWW.DIRST.LT                                      

2022-07-31

TEBŪNIE ŠVIESA TUNELIO TAMSOJE!  II

PER KANČIAS

Nepatogu miegoti palapinėje. Netgi sunku.

Nors vasaros naktys Kipre ir trumputės, tačiau kai nakvoji palapinėje, tai ir tokia naktis pasirodys nesibaigianti. Bet kitaip negalima.

Aišku, yra viešbučių, o Elza net turi Kipre nuosavą namą. Jame (6 kambariai) ir artimiausiame viešbutyje galėtų įsitekti visi Mobiliojo Pirmtakų Seminaro (MPS) dalyviai ir svečiai. Jų buvo 42. 30 į Žemę atvykusių Pirmtakų ir 12 pažangių žemiečių.

Bet sekimas, kad jį kur galas! Pirmtakai išskris, o žemiečiai liks. Todėl visą savaitę, visą pirmąją 2018-jų metų liepos mėnesio savaitę, MPS dalyviai, tarp jų ir Pirmtakų Princesė Elza, dienas bei naktis leido gamtoje, toliau nuo apgyvendintų šios nuostabios salos vietovių.

Dar 2018-jų gegužę Pirmtakų Princesė Elza, gyvenusi Žemėje (Maskvoje), susidomėjo drąsiosios pažangios žemietės Irinos Frolovos likimu. Iš šios moters, kelerius metus gyvenusios Norvegijoje, tenykštė „globos tarnyba“ atėmė mažąjį toje šalyje gimusį sūnelį, o vyresnįjį, Rusijoje gimusį sūnų, nusiuntė į „globėjų šeimą“.

Viešpatie, ką jam toje „šeimoje“ teko iškęsti! Vėliau Irinai vis dėlto pavyko pabėgti su savo vyresniuoju sūnumi iš to pragaro. Ir nuo to laiko ši drąsi moteris nepaisydama grasinimų, visur tykojusių pavojų nebetyli… Irina nuosekliai, nieko nenutylėdama viešina ne tik savo gyvenimo dramą, bet ir visą tą siaubą, kuris vis labiau užvaldo dabartinę Žemę.

2018-jų metų pavasarį Princesė Elza susisiekė su šia moterimi per tarpininkę – operatyvinę Amazonę Zarganą (dabar ji Pirmtakų Planetoje OMM dėstytoja), sugebėjusią pakviesti Iriną į asmeninį susitikimą su Pirmtakų Princese bei įtikinti šią nepatiklią (tai visiškai suprantama!) moterį, kad yra tokia „kitos civilizacijos valdovė“, kuri nori su ja susitikti ir pakviesti pasisvečiuoti MPS, kurio darbe dalyvaus ir Pirmtakų Planetos specialistai, ir kai kurie pažangūs žemiečiai.

Kai buvo gautas išankstinis Irinos sutikimas, su ja susitiko ir pati Princesė Elza.

Jau at4jo 2018-jų birželis. Elza įteikė Irinai lėktuvo bilietą į Kiprą, taip pat ir viešbučio rezervaciją. Buvo susitarta, kad ji atvyks į Kiprą viena, apsigyvens sutartame viešbutyje, o sutartą dieną bei valandą tam tikroje vietoje jos lauks automobilis.

(B. d.)

Related posts