I. KŪRYBA # KITŲ AUTORIŲ P.<146> „STRĖLĖ“ FANTASTINĖ APYSAKA „TEBŪNIE ŠVIESA TUNELIO TAMSOJE!“ XII IŠ PRINCESĖS ELZOS KALBOS PIRMTAKŲ KONFERENCIJOJE # 2022-08-13

I. KŪRYBA

KITŲ AUTORIŲ

146

FANTASTINĖ APYSAKA

„STRĖLĖ“,  WWW.DIRST.LT                                      

2022-08-13

TEBŪNIE ŠVIESA TUNELIO TAMSOJE!  XII

IŠ PRINCESĖS ELZOS KALBOS PIRMTAKŲ KONFERENCIJOJE

„….2014-jų metų sausį Vokietijoje, Kelno mieste, į gatves išėjo keletas tūkstančių žmonių. Jie protestavo prieš tai, kad būtų sodinami į kalėjimą tėvai tų vaikų, kurie atsisako lankyti „seksualinio švietimo“, o iš tikro – ištvirkimo – pamokas. Vokietijoje buvo išleistas įstatymas, numatantis vaikų, atsisakančių „seksualinio švietimo“ pamokų, tėvų įkalinimą.

Vakarų šalyse vaikų atėmimas iš tėvų įgijo neregėtus mastus. Pavyzdžiui, Prancūzijoje, per pastarąjį dešimtmetį iš tėvų buvo atimti DU MILIJONAI VAIKŲ. Vokietijoje kasmet iš gimtųjų namų į prieglaudas išveža 28 tūkstančius mažylių bei paauglių, o Suomijoje – 11 tūkstančių vaikų per metus. Skandinavijos šalyse vaikų atskyrimas nuo tėvų jau tapo neregėtus pelnus nešančia industrija. Juk iš tėvų atimtieji vaikai perduodami į globėjų šeimas, kurios gauna iš valdančiųjų didžiulius pinigus.

Pirmumo teisę nusavinti iš tėvų atimtas atžalas turi vadinamosios „netradicinės šeimos“.

Beje, liberalai per tokią politiką stiprina bei gausina savo socialinę bazę.

Tos atsilikusios planetos Vakarų šalyse jie daro viską, kad ištrintų bet kokius vaikų lytinius (ten yra terminas,- genderinius) skirtumus. Norvegijoje jau tapo norma, kai vaikų darželiuose berniukus ir mergaites testuoja seksualinės orientacijos klausimu ir atiminėja žaislus su aiškiai matomais lyties požymiais.

Taigi, bręsta ne tik priežastys, bet ir objektyviosios prielaidos, kad įvyktų Antrasis Pirmtakų Desantas į Žemę…“

(B. d.)

Related posts