Apie besikoncentruojančias pirmines mintis ir besikristalizuojančią idėją

Apie besikoncentruojančias pirmines mintis ir besikristalizuojančią idėją 

 

Esu žurnalistas. Šiuo mėgstamu darbu Elektrėnų savivaldybės teritorijoje užsiimu nemažai metų. Kadangi sulaukiau pensinio amžiaus, turiu daugiau laisvo laiko, o ir  kūrybinės galios toli gražu dar neišnaudotos, tad ryžausi susikurti interneto svetainę „Skvarbus žingsnis į būtį“ (www.dirst.lt.)

Bent trumpai rašydamas apie šį sumanymą pabandžiau koncentruoti savo pirmines mintis bei kristalizuoti idėją. Pažymiu, jog tai mano pirmos pastangos per sumanytą tinklavietę pasireikšti internetinėje erdvėje, išbandyti šios galimybes tokioje plotmėje. Tiesa, pradžia nelengva, kadangi susidūriau su man  dar nežinomais dalykais – juk realiame gyvenime rašiau į įprastinę popierinę leidinio versiją (savaitraštį).

Šį kūrybinį procesą įsivaizduoju kaip laipsnišką vyksmą. Taigi apmąstau pirmąjį jo etapą. Kol kas tai bus mano pomėgis. Reikšiuosi pats bei derindamas įvairius susidomėjusiųjų interesus pasistengsiu visokio amžiaus žmones įtraukti į nuostabų kūrybinį pasaulį. Juk aplinkui yra daug puoselėjančiųjų meną bei norinčiųjų pasireikšti.

Pirmapradis tikslas ir uždaviniai: skaitytojams deramai pateikti šį savo hobį , vystyti ir įgyvendinti projekto pradedamąjį tarpsnį įtraukiant į sumanymo realizavimą didesnį ratą savo ego bandančių išreikšti pažįstamų asmenų, susidaryti sąlygas įdomiam internetiniam laikraščiui leisti.

www.dirst.lt – tai skvarbus, akylas žvilgsnis į mus supančią būtį iš pradžių Elektrėnų savivaldybėje bei kaimyniniuose rajonuose. Žinoma, pirmomis dienomis tai yra siekiamybė…

Kol kas tiek. Be abejo, kai susikaups daugiau minčių, pratęsiu. Realijos parodys, kaip man tai pavyks padaryti.

Romualdas Černeckis

Related posts