I. KŪRYBA # KITŲ AUTORIŲ P.<138> „STRĖLĖ“ FANTASTINĖ APYSAKA „TEBŪNIE ŠVIESA TUNELIO TAMSOJE!“ V SEMINARUI PASIBAIGUS # 2022-08-04

I. KŪRYBA

KITŲ AUTORIŲ

138

FANTASTINĖ APYSAKA

„STRĖLĖ“,  WWW.DIRST.LT                                      

2022-08-04

TEBŪNIE ŠVIESA TUNELIO TAMSOJE!  V

SEMINARUI PASIBAIGUS

Kai MPS baigė savo darbą, seminare dalyvavę Pirmtakai paskutinės dalyvių nakvynės Kipre metu paliko Žemę. Ryte pabudę žemiečiai, tarp jų ir Irina Frolova, pradėjo domėtis, kur gi jie dingo.

Ne, tie pažangūs žemiečiai tikrai nebuvo iš tų, kas savo gentainius laiko „vieninteliais Visatoje“, bet vis dėlto jie stebėjosi akivaizdžiai, kadangi sunku patikėti ne tiek „ateiviais“ (jie juk visą savaitę bendravo su į Žemę atskridusiais Pirmtakais), kiek tokiu paprastu susisiekimu Visatos platybėse. Atsikeli ryte ir atsiranda mintis: „Kur gi tas žmogus, su kuriuo aš diskutavau vakar?“ Tuo tarpu šis jau paliko Saulės sistemos ribas…

Neįprasta tai žemiečiams, net ir pažangiausiems sunku visa tai suvokti.

Kitą dieną išsiskirstė ir kiti MPS svečiai bei dalyviai. Irina Frolova be jokių nutikimų sėkmingai grįžo namo. „Niekas nežino,“ – atrodė jai. Tačiau ilgainiui ši drąsi moteris ėmė pastebėti, jog yra sekama.

Dar būdama Kipre ir išdrąsėjusi nuo visko, ką pamatė bei išgirdo, Irina kalbėjo Princesei Elzai: „Štai grįšiu namo, visiems papasakosiu, kur buvau, su kuo bendravau!“.

Elza kategoriškai rekomendavo jai to nedaryti. Juk Žemėje labai paprasta: „Aha, matei ateivius, kalbėjai su ateiviais? Reiškia…“

Aišku, į „psichuškę“ neuždarys, ne tie laikai, o ir asmenybė gana žinoma. Tačiau tuo sugebės pasinaudoti liberalai, prieš kuriuos Irina kovoja. Jie kaipmat įsisavins tą kvailą, tačiau daugumai žemiečių patrauklų „kvaištelėjusios visuomenininkės, kuria negalima tikėti“, argumentą. Todėl apie jokius susitikimus su „ateiviais“ Žemėje geriau neprasitarti.

Pasibaigus MPS, Princesė Elza ėmė ruoštis 2018 metų rudenį numatytai Pirmtakų Konferencijai, kuri turėjo vykti Pirmtakų Planetoje. Šios Konferencijos tema – „Pirmtakų požiūrio į Žemės civilizacijos ateitį keitimasis“. Tai, ką buvo sumaniusi Princesė Elza, negali patvirtinti nei ji pati, nei netgi Amazonių Sueiga. Elzos sumanymą apie  Visatos vystymąsi tegali patvirtinti Pirmtakų Konferencija. Tad visą likusią 2018-jų metų vasarą Elza rašė pranešimo, kurį turės skaityti toje Konferencijoje, tekstą.

(B. d.)

Related posts