I. KŪRYBA # KITŲ AUTORIŲ P.<145> „STRĖLĖ“ FANTASTINĖ APYSAKA „TEBŪNIE ŠVIESA TUNELIO TAMSOJE!“ XI VISKAS DAR BRENDO # 2022-08-11

I. KŪRYBA

KITŲ AUTORIŲ

145

FANTASTINĖ APYSAKA

„STRĖLĖ“,  WWW.DIRST.LT                                      

2022-08-11

TEBŪNIE ŠVIESA TUNELIO TAMSOJE!  XI

VISKAS DAR BRENDO

Princesė Elza atvyko į Pirmtakų Planetą spalio 10-ją (2018 m). Kartu su savo artima drauge operatyvine Amazone Kamile. Princesės sprendimu Kamilė baigė savo operatyvines misijas Žemėje ir nuo šiol liks Pirmtakų Planetoje, dėstys Operatyvinių misijų mokykloje (OMM), vėliau Elza paskirs ją OMM viršininke.

Beveik visas dienas Elza leido Pirmtakų Konferencijoje, skirtoje klausimui „Dėl Pirmtakų pozicijos žemiečių civilizacijos atžvilgiu pasikeitimo“.

Princesė šioje Konferencijoje pasakė ilgą kalbą, kurioje ji pateikė išsamią analizę viso to, kas nūdien vyksta barbarų palikuonių užvaldytoje Žemėje.

Daugelis medžiagų, tapusių šios kalbos pagrindu, yra slaptos, nes jas gavo operatyvinės Amazonės, veikiančios Žemėje po priedanga. Ir tokių medžiagų atskleidimas gali tas Amazones (t.y. šaltinius) išryškinti. Bet vis dėlto dalis Princesės kalbos vėliau bus pateikta.

Irina visas tas dienas buvo viloje. Kartais su ja susitikdavo Amazonė Ramona, su kuria ji susipažino dar Kipre.

Konferencija tęsė savo darba. Princesė Elza neskubėjo pateikti savo pagrindinį „kozyrį“ – jos parengto nutarimo projektą, kurį Konferencija turėjo patvirtinti. Konferencijos dalyvius reikėjo parengti, nuteikti, įtikinti.

Būtent tam Elza ir numatė Iriną Frolovą. Būtent tuo, jai pačiai nežinomu tikslu ši drąsi moteris ir buvo pakviesta į Pirmtakų Planetą.

Vos tik pasitaikė laisvadienis, Princesė nuvyko pas Iriną.

Žemietė labai apsidžiaugė, ją išvydusi ir tuoj pat ėmė jai būdinga greitakalbe aiškinti, jog „nesupranta, kas vyksta, kodėl ji čia ir kada ją paleis atgal į Žemę?“

„Irina, eime į parką maitinti zebriukų,“ – ramiai ištarė Princesė.

Jos dviese patraukė į miško parką. Greitai prie jų išties pribėgo gelsvai-raudonas zebriukas, po to keletas žalsvų su mėlynosiomis juostelėmis. Princesė maitino juos rausvosios lelijos riešutais.

Irina tylėdama laukė Princesės paaiškinimų, kuriuos pateikti Elza nė nesiruošė skubėti.

Galiausiai ji pratarė: „Irina, na kam tau grįžt į Žemę? Na pažvelk, kaip čia nuostabu!“

„Oi ne, na ką jūs, na Elza, na kaip, na prašau….“

„Tiek to, aš pajuokavau! Bet tu, Irina, po trijų dienų pasakysi kalbą mūsų Konferencijoje“.

(B. d.)

Related posts